KONKURRANSELYDIGHET

I HHK er vi en liten gjeng som driver ganske målrettet med forberedelser mot konkurranser. Det er ikke noe krav om at man må konkurrere, men vi synes det hadde vært flott om vi kunne blitt en liten gruppe som drar på stevner sammen og heier på og hjelper hverandre. 

Gruppa ble først opprettet med tanke på "vanlig" lydighet, men vi er flere som holder på med annet som kommer for å jobbe med momenter som er felles for flere sporter, og som er nyttig også i hverdagshenseende.

Eksempelvis er dette kontakt, lineføring, fri ved fot, berøring, fellesdekk, innkalling og kroppsholdning (førers, ikke hund...)

Vi møtes på tirsdager kl. 18.00, og det er ikke noen faste som holder treningen, vi hjelper hverandre. Det forventes at den som kommer på trening på forhånd har bestemt seg for hva de skal trene på eller trenger hjelp til. Vi starter da treningen med å høre hva den enkelte vil trene på og eventuelt dele opp i grupper. Alle som trenger hjelp vil få hjelp, men det forventes en del selvstendighet i treningen. 

Da vi tidvis flytter litt rundt for å venne hundene til å jobbe på ukjente steder, kan det være lurt å ta en telefon før man møter opp på klubben, evt. sjekk gruppas facebook-side.

Alle er selvsagt hjertelig velkomne

Vennlig hilsen

Konkurransegruppa

Del denne siden